Campionat d'Andorra de Ciclisme Infantil 2017 - 3a prova Encamp

Campionat d'Andorra de Ciclisme Infantil 2017 - 3a prova Encamp

20/08/2019, 12:08 / 0 comentari(s)

El passat diumenge 25 de juny es va celebra a Encamp , la tercera prova del campionat d'Andorra de ciclisme infantil 2017, dita prova es va desenvolupar sobre un circuit de 700 mts, pels carrers de la parròquia d’Encamp. La participació va ser de 50 corredors.

Les curses es van iniciar a les 11h15 del mati amb els mes menuts ( pre-Benjamins ) on Bernat Melcio va ser al mes rapit desprès de fer 2 voltes, seguit per Marc Riart i Pol Caubet, en fèmines la guanyadora va ser Aina Regada , seguidament els Benjamins que van fer 4 voltes , el guanyador va ser Roger Delgado seguit de Quim Llort i Biel Casas. En Principiants 6 voltes al circuit el guanyador va ser Lluc Marrugat, seguit de Jan Regada i Dani Palacios, en la categoria femenina la guanyadora fou Zoe Bregolat.
En la categoria Alevins, 8 voltes al circuit , el vencedor fou Adria Regada seguit de Gerard Mora i Roger Turne, en fèmina Aina Garruta primera seguida de Ariadna Riart. Finalment en infantil 10 voltes al circuit , Albert Pujol primer seguit de Enric Bregolat i tercer Eric Cancelos.

Pre-Benjamins 1r. Bernat Melcio
2n. Marc Riart
3r. Pol Caubet

Pre- Benjamins Femení
1a. Aina Regada

Benjamins
1r. Roger Delgado
2n. Quim Llort
3r. Biel Casas

Principiants
1r. Lluc Marrugat
2n. Jan Regada
3r. Dani Palacios

Principiants Femení
1a. Zoe Bregolat

Alevins
1r. Adria Regada
2n. Gerard Mora
3r. Roger Turne

Alevins Femení
1a. Aina Garruta
2a. Ariadna Riart

Infantils
1r. Albert Pujol
2n. Enric Bregolat
3r. Eric Cancelos