Gaudi Vall aconsegueix una cinquena posició als mundials de bici trial UCI disputats a Alemanya

Gaudi Vall aconsegueix una cinquena posició als mundials de bici trial UCI disputats a Alemanya

21/07/2018, 15:07 / 0 comentari(s)

Aquest diumenge s'ha disputat a la localitat de Freimant a Alemania els World Youth Games (mundials infantils de trial) on el pilot Encampada Gaudi Vall ha aconseguit una cinquena posició final en categoria benjamin.
El dissabte ja es van disputar les semifinals on trenta sis pilots de diferents nacionalitats van estar lluitant per un lloc entre els dotze millors, cosa que donava accés a la final i on Gaudi Vall va aconseguir el millor parcial de la primera volta, així doncs amb el primer objectiu assolit el diumenge només quedava sortir a per totes a la final.
A la final, els dotze millors es van trobar un traçat selectiu on el Gaudi Vall va estar lliutant pel podi fins a la ultima zona la més selectiva, finalment no va poder ser i el jove encampadà es va quedar a un peu del podi i empatat amb el quart classificat i primer francès. La victòria la va aconseguir un pilot japonés, seguit de dos espanyols.

D'altra banda, Jordi Lestang, campió del món l'any anterior en categoria principiant i debutant a benjamins, es va quedar a les portes d'accedir a la final. Un gran resultat tenint en compte que era el més jove de la categoria.
Per últim, Valentí Cristina va completar la seva primera participació en uns mundials, on més que uns grans resultats cercava adquirir nivell i gaudir de l'experiència.