V Trofeu Vila d'Andorra

V Trofeu Vila d'Andorra

24/05/2019, 23:05 / 0 comentari(s)

Aquest diumenge dia 12 de juny, l'Sprint Club Andorra va organitzar el V Trofeu Vila d’Andorra la Vella "Memorial Jordi Pérez", prova puntuable per la challenge catalana de ciclisme per a les categories Master-40-50 i 60, també aquest any com a novetat es va disputar una copa catalana de promoció de cadets masculí i femení i Junior femení i també III. Trofeu Nacional d’Andorra, prova puntuable per a la copa criterium per a les categories elits, sub-23 i master-30, les dues proves eren campionats Andorra de ruta.

La cursa es va desenvolupar sobre un circuit de 2 km, als voltants de Santa Coloma i amb una participació de 184 corredors en les tres proves.

La primera cursa va ser el V Trofeu Vila d’Andorra la Vella "Memorial Jordi Pérez" a categoria cadet masculí i femení i junior femení amb 20 voltes al circuit (40km/h) i amb la participació de 68 corredors de tota Catalunya. La prova va ser molt disputada, pel fort ritme de 41km/h i perquè cada 5 voltes i hagués moltes escapades. Finalment Alex Martin, del Relber Cycling Team va ser el guanyador amb un temps de 51m:55. L’andorrana Ingrid Torres del Catem Baix ter, no va tenir sort i va caure a la segona volta, però es va poder incorporar a la cursa i va acabar en una 60a posició i 5a en Junior femení.

Seguidament es va disputar el III Trofeu Nacional d’Andorra per a Elits, sub-23 i master-30, amb una participació de 43 corredors i a 30 voltes al circuit (60 km). La prova va ser molt diputada, 44,17km/h, on Guy Diaz sempre anava al capdavant de la cursa, finalment el guanyador va ser Juan de Dios del Transports i Excavacions Segur, amb un temps de 1:13”1. El millor andorrà va ser Guy Diaz, 7è. Oscar Cabanes 20è, 29, 30 i 31 Toni Casal, Albert Gomez i Julio Pintado.

I per últim, es va disputar la prova del Master-40-50-60 V Trofeu Vila d’Andorra la Vella "Memorial Jordi Pérez". La prova va ser també molt ràpida, 43,42 km/h, molt diputada, a meitat de cursa es va fer una escapada de 4 corredors on l'andorrà Xavier Pérez es trobava dins d’aquest grup, d’on va sortir guanyador Juan Carlos Medina amb un Sprint molt disputat amb Xavier Perez que va ser segon amb un temps de 1:02:11, Emili Perez va ser 16è i 2n Master-50. Juan Rente, de l’Agrupació Ciclista Andorrana, va ser 31è.

Durant l’entrega de premis es van repartir els mallots del Campionat Andorra de Ruta 2016 amb aquests resultats:

  •   Guy Diaz en Elit
  •   Ingrid Torres en Fèmina Junior
  •   Emili Pérez en Master-50
  •   Xavier Pérez en Master-40