1a Cursa del DVO Downhill Cup

1a Cursa del DVO Downhill Cup

02/06/2020, 20:06 / 0 comentari(s)

Els nostres representants Blanca Aracil y Joan Aracil van participar a la 1a Cursa del DVO Downhill Cup, prova puntuable per la Copa Catalana. Aquesta prova s’enmarcava en la Categoria UCI2 i per tant els punts UCI obtinguts comptaven per  competir en les proves de Copa del Món.

Hi va haver molta asistencia de corredors catalans com de fora del territori (valencians, canaris, etc..) fins i tot molts bikers francesos que varen voler competir-hi.

Blanca Aracil va aconseguir un 1r lloc Júnior i 2a classificada general fèmines a solament 4 segons de la 1a classificada de la categoria èlit. La seva cursa va tenir força incidències ja que  va atrapar dues corredores que havíen sortit davant seu i que van posar dificultats  per sobrepassar-les en un circuit força estret.

Per la seva part en Joan Aracil va aconseguir un 5è lloc en la categoria cadet després de 3 caigudes en una segona mànega marcada per la pluja i pedra.

La propera cursa per la Blanca Aracil es disputarà els propers dies 2 i 3 de març a Vallnord on correrà també el Joan Aracil que ja haurà participat anteriorment a l’ Open d’Espanya que es celebrarà al circuit de Morata de Tajuña (Madrid).