Adrià Regada presentat com a nou integrant del Caja Rural Alea

Adrià Regada presentat com a nou integrant del Caja Rural Alea

25/06/2024, 07:06 / 0 comentari(s)

Aquest dimecres, la sala polivalent del Centre de Tecnificació d’Ordino ha acollit la presentació del ciclista andorrà Adrià Regada com a nou integrant de l’equip Caja Rural Alea. L’esportista, tecnificat per la FAC fa el salt a una de les millors estructures sub23 d’Espanya i ho fa, amb la il·lusió del que comença i amb la precaució de l’esportista coneixedor que tindrà rivals fins a quatre anys més grans que ell. En el mateix acte, Gerard Riart, president de la FAC ha fet públic que “Adrià Regada participarà defensant els colors d’Andorra en el Campionat d’Espanya i el mundial de la categoria a Suïssa”.

Adrià Regada es mostra prudent en la seva nova etapa “estic content però també amb molta precaució perquè no te res a veure el que correré ara, amb el que he corregut abans”. El ciclista andorrà entra a la categoria sub23 que consta de cinc anys, cosa haurà de tenir present.

Regada es va un primer plantejament en el que “el primer haig és d’aprenentatge total. No conec la categoria, no conec els rivals”. Tot i això, l’andorrà pica alt al dir que “m’agradaria fer un top5 en el circuit basc”. El ciclista andorrà prendrà apart quest primer any pel circuit basc, on hi ha la majoria d’equips filials. Les proves tenen una distància que van dels 110 als 140 quilòmetres. Sent al país Basc, certifica que seran dures, cosa que és una característica que li agrada al ciclista andorrà.

 

El Principat