Albós i Pintado, cinquens al GP Força-Real

Albós i Pintado, cinquens al GP Força-Real

02/06/2020, 18:06 / 0 comentari(s)

El passat 30 de maig els corredors de la secció de ruta de l’equip VILADOMAT-ACA: David Albós, Julio Pintado i David Fernandez, van prendre part en el GP Força-Real, celebrat a la localitat de Millas de la regió de Llenguadoc-Rosselló, França. El traçat de la prova comptava amb un recorregut molt trenca-cames de 88km i acabava amb les duríssimes rampes de més del 12% de pendent al santuari de Força Real.

Els nostres corredors van destacar en tot moment ja que molt d’hora en Julio Pintado va escaparse amb 3 corredors en el km 20. Aproximadament en el Km. 60 van ser absorbits pel pilot principal i llavors es va produir una nova escapada en que Albós i Pintado van aconseguir entrar-hi conjuntament amb 8 corredors més.

En l’última ascensió de 6 km, que arribava al Santuari de Força-Real, els corredors escapats s'ho van jugar tot en els últims mil metres. Finalment la vict ria se la va endur Eladi Sánchez i els nostres corredors Albós i Pintado van arribar en 5a posició a 40 segons del vencedor. En David Fernández va arribar en una merit ria 16a posició a 3.27 min.