Campionat d'Andorra de Ciclisme Infantil 2017 - 1a prova Engolasters

Campionat d'Andorra de Ciclisme Infantil 2017 - 1a prova Engolasters

24/01/2021, 06:01 / 0 comentari(s)

El passat dissabte dia 13 de maig es va celebra al circuit de Btt d'Engolasters, la primera prova del campionat d'Andorra de ciclisme infantil 2017, dita prova es va desenvolupar sobre 4 circuit, un de 400 mts pels mes petits ( Pre-Benjamins ), l'altre de 800mts ( Benjamins ), el 3e. circuit de 1,200mts ( principiants ) i pels infantils i alñevins un circuit de 1800 mts. La participació va ser de 64 corredors.

Les curses es van iniciar a les 11h15 del mati amb els mes menuts ( pre-Benjamins ) on Marti ariño va ser al mes rapit despres de fer 4 voltes, seguit per Bernat Melsio i Pol Caubet, en la categoria Femina Irina Turne va ser la guanyadora seguida de Aina regada. En Benjamins que van fer 4 voltes al circuit , el guanyador va ser Roger delgado seguid de Gerard Lamelas i Biel Cassas, en categoria femenina es va imposar Emma Mora. En Principiants 3 voltes al circuit el guanyador va ser Victor Iglesias, seguit de Ignasi serra i Jordi Bolceis i en la categoria femenina la guanyadora fou Nuria Hernandez, seguida de Ainhoa Fernandez.
En la categoria Alevins, 4 voltes al circuit grans, en vencedor fou Pol font seguit de Gerard Mora i Roger Turne, en femina candela alvarez va ser la guanyadora, seguida de Carla Calvet. i finalment en infantil 6 voltes al circuit gran , Enric Bregolat , va ser el guanyador seguit de Albert pujol i Eric Cancelos i en femeni a la categoria la guanyadora fou Claudia vives.

Pre-Benjamins
1r.Marti Arinyo
2n. Bernat Melsio
3r. Pol Caubet

Pre- Benjamin Femení
1a. Irina Turne
2a. Aina Regada

Benjamins
1r.Roger Delgado
2n.Gerard Lamelas
3r.Biel Casal

Benjamin Femení
1a. Emma mora

Principiants
1r.Victor Iglesias
2n. Ignasi Serra
3r. Jordi Bolceis

Principiants femení
1a. Nuria Hernandez
2a. Ainhoa Fernandez

Alevins
1r. Pol Font
2n. Gerard Mora
3r. Roger turne

Alevins Femení
1r. Candela Alvarez
2n. Carla Calvet

Infantils
1r. Enric Bregolat
2n. Albert Pujol
3r. Eric cancelos