Campionat de Catalunya DH

Campionat de Catalunya DH

16/01/2021, 00:01 / 0 comentari(s)

El passat cap de setmana es van celebrar els campionats de Catalunya de DH a Vieiha, per fi un circuit tècnic i llarg, on la pluja ho va fer molt exigent i complicat de gestionar, ja que si et passaves de velocitat Hera molt fàcil anar acumulant errors ... .

Per fi vam aconseguir que Arnau tingués un cap de setmana sense caigudes i amb bona velocitat, això li va donar confiança i molt bones sensacions, que per a mi és l'important ja que la velocitat l'hem treballat durant tot l'any i ja la té ... Aquestes sensacions el van portar a fer un 2 llocs en cadet a 1.26 "segons del primer classificat !!!! un cop més segueix sent el mes ràpid entre els cadets de primer any així que tot va sobre l'esperat !!

Joan va anar molt bé durant tot el cap de setmana però una fallada en la final li va fer perdre molts segon i el deixo en la posició 12 elit, se'l veu molt còmode competint i cada cap de setmana aquesta pujant la velocitat en cursa, encara ens queden dues setmanes de treball abans de la WC de Vallnord, espero que pugui fer una bona feina aqui, i encara que és complicat entrar a la final, si pot quedar entre el top 80 seria un molt bon resultat per al seu primer any Elite.

 

> RESULTATS CADET
> RESULTATS ELIT