Cursa a la Sorrera Bike Parck 2020

Cursa a la Sorrera Bike Parck 2020

01/03/2024, 09:03 / 0 comentari(s)

Aquest cap de setmana es dia el tret de sortida a la temporada 2020 amb una petita carrera a La sorrera Bike Park que a la fi va comptar amb un top 10 digne d'una copa de món !! un circuit molt sec i difícil de tractar va fer d'aquesta petita carrera un test perfecte per als pilots i productes, el bon ambient ia la bona organització de l'esdeveniment va fer d'aquesta cursa un cita que cap d'aquests pros es van a voler perdre l'any que , la qual cosa és perfecte per a nosaltres, així podem tenir referències molt importants de principi de temporada a la banda de casa!
 
A prop de la carrera;
Lara va tenir un debut en el món de l'DH espectacular, cap error en tot el cap de setmana i cada baixada millor i millor ... el va culminar amb una baixada de final perfecta marcant el 2n millor crono júnior (a 3 "de la campiona d' Espanya) i 4t en la general !! Amb el marge de millora que té Lara, crec que ens va a donar moltes alegries !!
 
Arnau va tenir una petita caiguda en el primer set que li va condicionar la final a haver de fer una baixada sense prendre riscos per tenir un crono real i saber on està a l'inici de temporada ... amb un sòlid 3r lloc a menys de 2 "de emportar-se la cursa deixa a l'corredor amb moltes ganes d'atacar en la següent, la qual cosa és perfecte !!
 
També ajudi a el petit Sacha Brizin de l'Furious ... el no tenia l'edat de córrer a la categoria mínima d'infantil, però el van deixar córrer sense puntuar i ho va fer molt bé ... 10 ja jeje
 
Un inici de temporada perfecte i molt contents amb tots els resultats, el programa de tecnificacion i de preparació amb el Cudi aquesta funcionant a el 100%.