CURSES CAP DE SETMANA SPRINT CLUB ANDORRA

CURSES CAP DE SETMANA SPRINT CLUB ANDORRA

05/06/2020, 11:06 / 0 comentari(s)

Open BTT Promocio

El passat dissabte dia 01 de juny es va celebrar a Girona el open de btt de promocio i s'ha disputat en el marc de la Sea Otter Girona, amb un gran èxit participatiu de nou, ja que hi han pres part fins a 219 ciclistes en les diferents categories. La xifra ve a confirmar la bona salut de les categories més petites, atès que prova rere prova es registra una bona participació.
El circuit gironí de 2 km ha permès als ciclistes de les categories de promoció, a més, disputar una prova al costat de molts dels millors bikers del panorama internacional.

L'Escola Purito Sprint Club andorra , va participar amb 2 corredors. El primer corredor Andorra a prendre la sortida va ser Roger Delgado en Principiants on va fer 3 voltes al circuit i va aconseguir una molt 19 possicio depres de sortir darrera de tot Marc Delgado en categoria infantil, va aconseguir una bona 46a. posició despres de fer 6 voltes i patir una caiguda a la 2a. volta i poguer remontar alguna possicio.



COPA CATALANA DE BTT INTERNACIONAL - GIRONA

Diumenge 02 de juny al mati, es disputava la Copa catalana internacional on el corredor de l'Sprint club Andorra Eric cancelos va participar en la categoria Cadet, la cursa era un circuit de 4km als quals havia de fer 4 voltes , on la calor va ser protagonista.

Eric va sortir força be pro a la sortida es va enganxa uns corredors devant i aixo el va fer ficar peu a terra i endarreri-lo unes quantes posicions , on la final va aconseguir una molt bona 62a. posició.