David Albós finalitza 5é Elit dels campionats d’Espanya de CRI

David Albós finalitza 5é Elit dels campionats d’Espanya de CRI

06/06/2020, 16:06 / 0 comentari(s)

El corredor de la secció de ruta de la FAC VALLNORD-MOTOCARD, David Albós, va participar el passat divendres 27 de juny als campionats d’Espanya de contrarellotge individual que es van celebrar a la localitat de Ponferrada, Lleó, Espanya.

La crono es va desenvolupar sobre un recorregut de 47km, que tenia una primera part bastant plana i una segona part molt més trenca cames amb pujades i baixades. Havent-se de destacar que en aquesta contrarellotge els corredors de la categoria Elit en la quina competeix Albós van haver de córrer amb els corredors professionals.

Pel que fa el resultat, David Albós va aconseguir un magnífica classificació ja que va finalitzar 5é de la categoria Elit i 28é de 38 corredors de la classificació englobant els corredors professionals finalitzant fins i tot per davant de 3 corredors professionals.

A més de la molt bona classificació general aconseguida per Albós, cal destacar l’excel·lent percentatge aconseguit pel mateix en relació al vencedor de la prova que va ésser ni més ni menys que Alejandro Valverde del equip pro tour Movistar, donat que la diferència amb Valverde va ser de només 10,74%. I respecte de la mitja per hora aconseguida per Albós, aquesta va ésser de 44km/h.