David Albós i Wilson Ferreira han participat a la Gran Clàssica d'Òdena

David Albós i Wilson Ferreira han participat a la Gran Clàssica d'Òdena

06/06/2020, 16:06 / 0 comentari(s)

El darrer cap de setmana els corredors David Albós i Wilson Ferreira han participat a la Gran Clàssica d'Òdena en categoria Èlit, on tots els corredors havien de cobrir un recorregut exigent de 141km on destaca entre altres el port de les Malloles com a principal dificultat muntanyosa. La cursa del Wilson Ferreira va estar marcada per la mala fortuna ja que va haver d’abandonar-la en els primers quil metres per patir problemes mecànics.

Malgrat l’elevat nivell dels participants a la prova, Albós va finalitzar 59è classificat a 1’27’’ del vencedor Sebastian Mora, després de perdre temps en la darrera baixada del recorregut que es trobava a només 5 km de l’arribada.  Finalment va arribar a pocs segons del pilot principal que es va fraccionar en el moment de l’esprint final.

Solament ens queda rebre els resultats de Guy Díaz, Àlex Bellera i Adrià Urcelay del dia 26 d’abril en la tercera prova del Superprestigio Caja Rural-RGA catalogada C2 per la UCI i en la que participaran més de 350 corredors de tot Espanya i de l’estranger.