International Rookies World championships

International Rookies World championships

16/01/2021, 00:01 / 0 comentari(s)

Com sabeu el passat cap de setmana de realitzar els Mundials Rookies de DH a Serfaus Fiss Ladis (Àustria) on vam estar representats per Arnau Graslaub en la categoria U17 (Cadet) Aquests mundials atreuen als futurs campions del món i és d'on han sortit molts dels Pros actuals, cada any acull a més corredors i de més nacionalitats diferents.

Aquesta edició a estat marcada pels canvis de temps, tenint tempestes intermitents però molt forts que han condicionat molt els entrenaments, ja que s'han anat anul·lant i el circuit anava canviant cada dial, asta arribar a córrer amb Sol la final, això va descol·locar molt Arnau Durant la setmana i li cost agafar ritme al circuit, la velocitat li arribo una mica tard i en la final va fer el temps que teníem marcat per les Qualis, amb el que li falto una mica més d'entrenament en aquestes condicions per fer seva baixada final al ritme que havíem marcat. Però en general a estat un molt bé resultat ja que és el seu prier any en aquesta categoria i el nivell és altíssim ...

La cursa se la va emportar el Canadenca Jackson Goldstone amb un temps de 02:57 "deixant a Arnau el ma posició 24 ° amb un temps de 3:16".
Des Ja aquests planificant la seva temporada 2020 on segur que veient la progressió d'aquest any, ens va a donar molt bons resultats.

Arnau Graslaub / Categoria U17 "Cadet" / Posició 24 ° / Total de corredors en la seva categoria 83

Resultats oficials