IV Campionat d'Andorra de Ciclisme Infantil 2016

IV Campionat d'Andorra de Ciclisme Infantil 2016

09/12/2019, 07:12 / 0 comentari(s)

El passat diumenge dia 15 de maig, l'Sprint Club Andorra va organitzar la primera prova del Campionat d'Andorra de Ciclisme Infantil 2016, que aquest any comptarà amb 4 proves puntuables per a tot el campionat, 2 de ruta i 2 de BTT. Dit campionat està organitzat conjuntament per la Federació Andorrana de Ciclisme, l'Agrupació Ciclista Andorrana i l’Sprint Club Andorra. 

La primera  prova es va disputar al centre de la Vila de St. Júlia de Lòria, sobre 2 circuits, un de 500 mts per als mes petits i un altre d'1 km amb una petita pujada i una baixada una mica tècnica.

La cursa  es va iniciar a les 16h amb els Pre-benjamins,  de 4, 5 i 6 anys, amb 2 voltes al circuit petit, on Elsa Rodríguez en femení i Bernat Melço en masculí  van ser els més ràpids, seguidament els benjamins, que ja van fer 2 voltes al circuit gran, Adria Deu va ser el més ràpid, seguidament els principiants de 9 i 10 anys  amb 4 voltes al circuit gran, la victòria en femení va ser per Candela Alvarez i en masculí Gerard Mora i per finalitzar els alevins 11 i 12 anys i els infantils 13 i 14 anys que van fer la cursa conjunta amb 8 voltes, el més ràpid va ser Adria Regada i en infantils Franc Martos.

La propera prova serà de la modalitat de BTT i es celebrarà a Engolasters el dia 05 de Juny a les 11h al circuit permanent del comú d’Escaldes-Engordany.