Molt bon inici dels corredors de ruta als campionats de catalunya de CRI i Línia

Molt bon inici dels corredors de ruta als campionats de catalunya de CRI i Línia

06/06/2020, 15:06 / 0 comentari(s)

Els corredors de la secció de ruta de la FAC VALLNORD-MOTOCARD, han pres part aquest cap de setmana a les curses de contrarellotge individual i línia del campionat de catalunya celebrata a Olot, Girona. 

El dissabte es va celebrar la contrarellotge, a la quina van prendre part David Albós, Julio Pintado i Frederico Morais.  La CRI es va desenvolupar sobre un circuit molt trenca cames de 20 km, on s’ha de destacar l’excel·lent resultat de David Albós que va finalitzar 5é Elit i 6é de la general a només 15 segons del podi i 47 segons del vencedor Josep Betalu, temps que mostren lo ajustada que va estar la classificació final entre els primers. Albós va aconseguir una mitja superior als 45km/h, malgrat que el recorregut fos un constant puja i baixa amb nombroses curves tèniques i un canvis de sentit que feia minvar la velocitat dels corredors.
 
Pel que fa Pintado i Morais van finalitzar respectivament 10é  i 13é Elit, a 2,34 i 3,50 min del vencedor, havent-se de destacar que és un bon resultat per dos corredors que no són especialistes en la modalitat de contrarellotge i que no van competir amb “cabres”.
 
El lendemà diumenge, es va celebrar la cursa en línia a la quina van prendre part David Albós, Julio Pintado i Frederico Morais, Juli Moa i Toni Casals, La cursa es va desenvolupar sobre un recorregut també molt trenca cames de 141 km i 2100 metres de desnivell, havent aconseguit David Albós un molt bon resultat finalitzant 34é a només 1,38 min del vencedor. Julio Pintado va aconseguir també una bona posició finalitzant 39é a 7,45 min del vencedor malgrat haver tingut problemes mecànics amb el seu canvi de marxes a 20km del final i Juli Moa va finalitzar 44é a 16,14min del vencedor. Pel que fa Frederico Morais i Toni Casals, no van poder finalitzar la cursa a cause de punxades a l’inici de la mateixa.