Participació en la 3a etapa de la VOLCAT 2015

Participació en la 3a etapa de la VOLCAT 2015

07/07/2020, 17:07 / 0 comentari(s)

El passat cap de setmana s’ha celebrat la Volcat, una cursa per etapes del 3 al 5 d’abril. El corredor de l'equip Viladomat-ACA Adrià Jacas, amb el dorsal 366, va participar-hi els tres dies de prova finalitzant el 203è en la classificació general i 78è de la categoria èlit.

Els comentaris post-cursa del nostre representant van en la línia que la cursa ha estat molt dura, tant pel nivell dels corredors com pel ritme de cursa tan elevat que s'ha marcat. Es nota que la majoria de corredors ja porten varis mesos d'entrenament i cada dia són més els que estan a un nivell molt alt. Tenint en compte que l'Adrià encara es troba en l’inici de temporada, les sensacions que ens comenta han estat positives ja que en cada etapa ha anat millorant posicions i s'ha sentit cada cop millor.  L'Adrià ha finalitzat en la 260a posició el primer dia , 223è en la segona etapa i finalment ha pujat fins el 203è lloc de la general en el darrer dia de competició fet que demostra l’evolució dia a dia del nostre corredor.

D'altra banda,  l’Albert Turné va tornar a la competició en la 3a etapa de la Volcat: Igualada - Igualada de 42 km, finalitzant en la 1ª posició de la classificació general en la categoria popular. En aquesta etapa de la Volcat que està limitada a 100 participants l'Albert ha marcat un temps de 1:51:33 tot i quedar-se sense fre davanter els últims 20 km! Aquest temps l'hauria situat entre els 19 millors de la categoria Màster-30 en aquesta etapa de la Volcat.?

Dues vict ries en dues curses aquesta Setmana Santa pel nostre biker que està demostrant un  ptim estat de forma en aquest moment de la temporada.