Per un 2024 encara millor

Per un 2024 encara millor

25/06/2024, 06:06 / 0 comentari(s)

Aquesta temporada Jèssica Cruz seguirà formant part de l'equip madrileny Flyz Orquin per continuar evolucionant. Suma tres anys competint. A Madrid té un bon grup per formar-se en aquest privilegiat mon de la bicicleta de muntanya i "anar cada cop millor, estar cada vegada més forta i tècnicament millorant. Tan de bo 2024 sigui un any molt millor que 2023".

La ciclista andorrana ha arribat a estar 71ena del rànquing mundial. Una posició més que destacada havent debutat internacionalment el 2023. Al juny, gràcies a la Federació de Ciclisme, va participar a l'Europeu i a l'agost, al Mundial i a la Copa del Món de Pal-Arinsal. La cita que va suposar una "iniciació en curses internacionals que va ser una experiència brutal, al costat de gent que admires i en un ambient molt professional", reconeix Cruz

Tot i que actualment participa en la modalitat olímpica per preparar el Mundial, que enguany es farà a Andorra, es vol decantar per la distància marató, on la resistència física i mental és clau per obtenir bons resultats. L'objectiu del 2024 serà millorar els resultats de la temporada anterior.

Andorra Difusió