Talls per als campionats d’Espanya i Catalunya

Talls per als campionats d’Espanya i Catalunya

16/01/2021, 01:01 / 0 comentari(s)

Per la selecció dels campionats d'Espanya de ruta es seleccionaran dos corredors elit i un corredor sub23 amb nacionalitat Andorrana. Només afegir que un dels elits, ja està seleccionat per estar a la categoria continental pro. 
 
El tall es realitzarà després de la prova del 18 de maig de 2019 (Gran Clàssica Isaac Galvez) i es tindrà en compte le resultat d’aquesta i de les 5 anteriors, contant la posició de la general de les grans clàssiques així com l’evolució en els resultats en aquestes proves inicials, així com el seu rendiment en les proves socials de principi de temporada.
Quedarà a disposició del director tècnic la decisió i selecció final d’aquests corredors.
 
Exepcionalment es podría afegir un segon sub23 pels campionats d’Espanya de ruta a Murcia, tenint en compte la seva implicació, estat de forma i criteris de selecció ja mencionats anteriorment. Quedarà a disposició del director tècnic la decisió i selecció final d’aquests corredors.
 
Per la selecció del campionat de Catalunya de BTT que es disputarà el 9 de juny a Avià es tindrà en compte els resultats de les 6 primeres proves de Copa Catalana, donant com a última prova d’aquest tall la del dia 2 de juny amb la disputa del Sea Otter Girona. Es seleccionaran un corredor junior, un corredor cadet, un sub23 i un elit.
Es mirarà la posició de la general fins el moment així com l’evolució dels resultats en les diferents proves fins aleshores de Copa Catalana i/o Open BCN. 
Els campionats de Catalunya serviràn de procés de selecció per anar als campionats d’Espanya, lo que vol dir que caldrà anar tots per tal de fer un bon resultat, sigui els seleccionats pel de Catalunya o algun dels que no hagin estat seleccionats.
Quedarà a disposició del director tècnic la decisió i selecció final d’aquests corredors.