Victòria de Blanca Aracil al 1er DH de pineda de Rocs i 26ena posició de Urcelay al Open d’Espanya de BTT de Vall de Lord

Victòria de Blanca Aracil al 1er DH de pineda de Rocs i 26ena posició de Urcelay al Open d’Espanya de BTT de Vall de Lord

02/06/2020, 19:06 / 0 comentari(s)

El proppassat cap de setmana el corredor de la secció de BTT de la FAC- VALLNORD-MOTOCARD, Adrià Urcelay, va prendre part al Open d’Espanya de BTT que es va disputar a la Vall de Lord i la corredora del Sprint Club i també de FAC- VALLNORD-MOTOCARD va prendre part al 1er DH Pineda de Roc.

Blanca Aracil, que ja ens té acostumats a moltes victòries aquest any, va tornar a guantar en categoria cadet amb un crono de 4:23.427 i va finalitzar 4rta a la classificació scraxt.

Pel que fa l’Adria Urcelay dissabte es va corre la contra rellotge individual. L’Adrià Urcelay va aconseguir una discreta 26è posicióen sub-23 després de partir una caiguda al primer revol del circuit.

Diumenge també va aconseguir la 26è en sub-23 amb un temps de 1h51 peró va formar part de petit grup de corredors que no van ser doblats pel guanyador absolt de la prova l’ Espanyol David Valero amb un temps de 1h25.

La pròxima cita dels corredors de la FAC serà el dia 21 de juny a l’estació de Pal on es diputarà el campionat d’Andorra de BTT.